Sportfysio Enschede

U verstapte zich, vergat te stretchen, overbelaste uw spieren of werd getackeld. Er zijn talloze manieren te bedenken om uzelf te blesseren tijdens het sporten. Heeft u last van een sportblessure of ervaart u pijn tijdens/na het sporten? Het is erg vervelend als u met klachten loopt waardoor u het sporten niet (goed) meer kunt uitoefenen.

Bij Fysiotherapie On The move in Enschede kunt u terecht met vrijwel iedere klacht die u heeft tijdens het bewegen. Dit kunnen acute sportblessures zijn of klachten aan bijvoorbeeld uw rug, nek, enkel, schouder of elleboog.

De behandeling


Sportblessures en blessurepreventie zijn een specialisatie binnen de fysiotherapie. Wij kijken niet alleen naar uw klachten, maar ook naar uw wensen, lichamelijk conditie en de mogelijkheden. Op deze manier creëren wij een persoonlijk behandelplan en zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw sportbeoefening weer kunt hervatten. Tevens wordt er gekeken naar blessurepreventie om eventuele blessures in de toekomst beter te kunnen voorkomen.
Het persoonlijk behandelprogramma richt zich op pijnverlichting, versteviging van de bewegende delen en sterkere spieren. Door middel van het persoonlijke programma gaan we op een veilige en verantwoorde manier kijken naar uw revalidatiemogelijkheden en uw behandeling. Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen als:
Wilt u meer informatie over sportfysio of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem contact met ons op of plan hieronder eenvoudig uw afspraak in.

Kosten Sportfysio

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts. Als u aanvullend verzeker bent voor fysiotherapie, dan worden in de meeste gevallen de kosten vergoed door uw verzekeraar. Niet (aanvullend) verzekerd, kijk dan hier voor onze tarieven.
On the move sportblessure


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden