Dry Needling Enschede

De techniek Dry Needling wordt vaak toegepast in de fysiotherapie. Tijdens Dry Needling wordt er een ‘droge’ naald (dus zonder vloeistof) in een triggerpoint in de pijnlijke spier gebracht. Een triggerpoint is een knoop in een spier die vaak pijn veroorzaakt.

Triggerpoints zijn vaak de bron van pijn in gewrichten, die wordt aangezien voor artritis, pees- of slijmbeursontsteking of letsel aan de gewrichtsbanden. Door het aanprikken van de Spier tijdens dry Needling, raakt de spier snel en langdurig ontspannen.

Een Dry Needling-behandeling moet de triggerpoints uitschakelen, zodat pijnklachten afnemen. Al langere tijd pijnklachten in de spieren of gewrichten en niet goed weten waar het vandaan komt? Dry Needling kan hierbij een oplossing zijn.

Al eerder Dry Needling geprobeerd maar gaf dit een toename van pijnklachten? Niet elke techniek is hetzelfde. Kom langs bij On The Move in Enschede om een mildere techniek te ervaren. Plan hieronder eenvoudig een afspraak.
Dry needling Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden