Letselschadebehandeling in Enschede

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische fout? Dat is op zichzelf al erg vervelend.

Nog vervelender wordt het wanneer u tijdelijk of blijvend letsel hebt opgelopen. Hiervoor bent u bij mij op het goede adres: Aan huis behandeling of hebben we langer de tijd nodig omdat het met lichamelijke letsel nou eenmaal niet zo snel verloopt? Dan is dit allemaal mogelijk om in te plannen!

Aanvullende service: Letselschade trajecten
Door nauw samen te werken met letselschadejuristen is het mogelijk om het traject zo goed mogelijk te begeleiden. De behandelingen zijn in veel van de gevallen hierbij gratis, deze worden namelijk vergoed door de verzekering of de verzekerde partij die de schade heeft veroorzaakt.
letselschade Enschede


Een afspraak plannen

Een afspraak plannen bij On The Move is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met al mijn beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is. Rood betekent dat ik reeds geboekt ben.

Stap 1
Kies een Locatie: Voortsweg of Volksparksingel

Stap 2
Kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

Stap 3
Bevestig de afspraak via de bevestigings E-mail.

Alleen na het bevestigen via deze e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel dan met 053 888 2633 of neem contact op via:


Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avond uren? Neem gerust contact op via telefoon, WhatsApp of email. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 888 2633

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2019 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden