Letselschadebehandeling in Enschede

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische fout? Dat is op zichzelf al erg vervelend.

Nog vervelender wordt het wanneer u tijdelijk of blijvend letsel hebt opgelopen. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres: Aan huis behandeling of hebben we langer de tijd nodig omdat het met lichamelijke letsel nou eenmaal niet zo snel verloopt? Dan is dit allemaal mogelijk om in te plannen!

Aanvullende service: Letselschade trajecten
Door nauw samen te werken met letselschadejuristen is het mogelijk om het traject zo goed mogelijk te begeleiden. De behandelingen zijn in veel van de gevallen hierbij gratis, deze worden namelijk vergoed door de verzekering of de verzekerde partij die de schade heeft veroorzaakt.
letselschade Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden