Revalidatie in Enschede

Wie door ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening lichamelijk beperkt raakt, krijgt te maken met medische revalidatie.

Het starten van revalidatie is belangrijk om weer mee te kunnen doen in de maatschappij. Onder revalidatie vallen bijvoorbeeld: Fracturen (botbreuken), sportblessures, operaties, ziekte, en lichamelijke beperkingen.

Indien het nodig is heb ik de mogelijkheid om extra tijd in de plannen om zo de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo is er altijd een passende behandeling te vinden voor elke patiënt, er is geen tijdsdruk!
revalidatie Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden