Revalidatie in Enschede

Wie door ziekte, een ongeval of een aangeboren aandoening lichamelijk beperkt raakt, krijgt te maken met medische revalidatie.

Het starten van revalidatie is belangrijk om weer mee te kunnen doen in de maatschappij. Onder revalidatie vallen bijvoorbeeld: Fracturen (botbreuken), sportblessures, operaties, ziekte, en lichamelijke beperkingen.

Indien het nodig is heb ik de mogelijkheid om extra tijd in de plannen om zo de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Zo is er altijd een passende behandeling te vinden voor elke patiënt, er is geen tijdsdruk!
revalidatie Enschede


Een afspraak plannen

Een afspraak plannen bij On The Move is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met al mijn beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is. Rood betekent dat ik reeds geboekt ben.

Stap 1
Kies een Locatie: Voortsweg of Volksparksingel

Stap 2
Kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

Stap 3
Bevestig de afspraak via de bevestigings E-mail.

Alleen na het bevestigen via deze e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel dan met 053 888 2633 of neem contact op via:


Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avond uren? Neem gerust contact op via telefoon, WhatsApp of email. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 888 2633

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2019 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden