Manuele Therapie Enschede


Manuele therapie is een vorm van fysiotherapie die zich specifiek richt op de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen. Zowel het beperkt kunnen bewegen als een te grote beweeglijkheid van gewrichten kan met manuele therapie worden behandeld.

Het doel van manuele therapie is niet alleen het beter laten bewegen van de gewrichten, maar tevens ook het verbeteren van de houding. Een behandeling bestaat meestal uit een screening van de klachten door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek.

Vervolgens zal de daadwerkelijke behandeling worden uitgevoerd. Dit kan mobilisatie zijn, maar ook manipulatie. Mobilisatie is een repeterende techniek, meestal in de beperkte bewegingsrichting. Manipulatie is een korte, snelle handeling die de manueel therapeut uitvoert, waar een knappend geluid kan optreden (het zogenaamde “kraken”). Dit is volledig pijnloos. Als laatste zal de manueel therapeut tips en adviezen geven, eventueel in combinatie met oefeningen om thuis te doen. Indien nodig zal er een vervolgbehandeling worden ingepland.

Kom langs bij On the Move Enschede, zodat wij u van uw klachten af kunnen helpen. Plan hieronder eenvoudig een afspraak bij Fysiotherapie On The Move in Enschede, de koffie staat altijd klaar!
Manuele Therapie Enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 234 00 07, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden