Over ons | Fysiotherapie On The Move | Fysio Enschede

Maak kennis met het team van Fysiotherapie on the Move!

Maak kennis met Laura

Mijn naam is Laura Meinderink en ik ben sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn gedrevenheid om patiënten van hun klachten af te helpen is groot, waardoor ik al snel merkte dat mijn opleiding fysiotherapie alleen niet voldoende was. Ik ben mij verder gaan specialiseren op verschillende onderdelen van het lichaam om zo verdere verdieping te kunnen krijgen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Dry Needling, wat mij tijdens de behandelingen al meer perspectief geeft. Omdat ik denk dat wij in het westen nog veel van de oosterse geneeskunde kunnen leren heb ik mij gespecialiseerd in acupunctuur en ben ik inmiddels afgestudeerd als acupuncturist. Zo hoop ik patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik ben een BIG-geregistreerde fysiotherapeut en ben aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars en bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Hierdoor kunt u zonder verwijzing bij ons terecht.

Graag zie ik u terug in ons fysiotherapiepraktijk in Enschede!
Laura Lutjes Fysiotherapeute

Maak kennis met Jef

Ik ben Jef Meinderink en ben fysiotherapeut van Fysiotherapie On The Move. Ik ben sinds 2009 fysiotherapeut en heb mij gespecialiseerd in Dry Needling.

Mijn drijfveer als fysiotherapeut is het helpen van mensen, vooral als het gaat om revalidatietrajecten. Ik vind het geweldig om te zien hoe patiënten naarmate de revalidatie sterker en gezonder worden. Ik ben daar graag een onderdeel van en probeer daarbij het beste uit mijn patiënten te halen.

Verder ben ik nu bezig met Neurokinetic Therapy. Een vrij jonge methode binnen de fysiotherapie. Deze manier van therapie onderzoekt de oorzaken van bepaalde klachten. De oorzaak van klachten zoeken is meestal een behoorlijk zoektocht. Toch het is van belang om de oorzaak van klachten te vinden. Klachten worden normaliter behandeld, maar door de oorzaak te constateren, kunnen klachten ook verholpen worden.

Graag help ik u verder bij onze fysiotherapiepraktijk in Enschede!

Fysiotherapeut Jef

Maak kennis met Jochem

Mijn naam is Jochem de Vente. Sinds februari 2023 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie On the Move in Enschede.

Ik ben een algemeen fysiotherapeut en behandel patiënten met klachten aan het hele lichaam. Bovendien ben ik gespecialiseerd in Dry Needling. Dit is een effectieve methode om spieren te laten ontspannen en de stofwisseling weer op gang te krijgen.

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de specialisatie arbeidsfysiotherapie. Door op de werkplek van de patiënt mee te kijken, wordt het nog duidelijker wat de hulpvraag is. Hierdoor kan er een passend behandelplan opgesteld worden dat goed aansluit bij de werkactiviteiten.

Graag help ik u verder bij onze fysiotherapiepraktijk in Enschede!

Fysiotherapeut Jochem

Maak kennis met Tanja

Welkom bij Fysiotherapie On the Move. Ik ben Tanja Heemink, sychosomatisch therapeut in opleiding. In 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik me heb gespecialiseerd in Dry Needling.

Daarnaast ligt mijn toewijding in het begrijpen en behandelen van de verbinding tussen lichaam en geest. Gedreven om mijn vaardigheden te verfijnen, begeleid ik je op weg naar fysiek en mentaal welzijn.

Ontdek hoe we samen kunnen werken aan een evenwichtiger en gezonder leven.

Fysiotherapeut Tanja

De patiënt staat bij ons centraal!

De motivatie om een fysiopraktijk in Enschede te starten is voornamelijk de beperkte tijd die beschikbaar is voor de patiënt. De behandeltijden worden steeds korter en de administratieve last wordt steeds groter. Toen ik werkzaam was in een grote praktijk merkte ik duidelijk dat de aandacht voor de patiënt steeds meer vervangen werd door de aandacht voor de administratie. Wij vinden dit erg zonde. Bij On The Move streven wij naar meer aandacht en tijd voor de patiënt waarbij de patiënt centraal staat.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Oldenzaalsestraat 123
7514DP Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden