Fysiotherapie On The Move in Enschede

Mijn naam is Laura en ik ben sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn gedrevenheid om patiënten van hun klachten af te helpen is groot, waardoor ik al snel merkte dat mijn opleiding fysiotherapie alleen niet voldoende was. Ik ben mij verder gaan specialiseren op verschillende onderdelen van het lichaam om zo verdere verdieping te kunnen krijgen.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Dry Needling, wat mij tijdens de behandelingen al meer perspectief geeft. Om patiënten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn ben ik gestart met de opleiding acupunctuur, dit omdat ik denk dat wij in het Westen nog veel van de Oosterse Geneeskunde kunnen leren.

Ik ben een BIG-geregistreerde fysiotherapeut en ben aangesloten bij verschillende zorgverzekeraars en bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Hierdoor kunt u zonder verwijzing bij mij terecht.

Graag zie ik u terug in mijn fysiotherapiepraktijk in Enschede!
Laura Lutjes Fysiotherapeute


De patiënt staat bij mij centraal!

Mijn motivatie om mijn eigen fysiopraktijk in Enschede te starten is voornamelijk de beperkte tijd die beschikbaar is voor de patiënt. De behandeltijden worden steeds korter en de administratieve last wordt steeds groter. Toen ik werkzaam was in een grote praktijk merkte ik duidelijk dat de aandacht voor de patiënt steeds meer vervangen werd door de aandacht voor de administratie. Zelf vind ik dit erg zonde. Bij On The Move streef ik naar meer aandacht en tijd voor de patiënt waarbij de patiënt centraal staat.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 888 2633

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2019 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden