Ademhalingstherapie | Fysiotherapie On The Move | Fysio Enschede

Ademhalingstherapie in Enschede

Ademtechnieken inzetten om te genezen

In de hele wereld wordt zeer succesvol aan gezondheidsverbetering gewerkt met bewegingen en houdingen in combinatie met ademtechniek.

Wetenschappelijk onderzoek is moeizaam op dit gebied, omdat het vakoverschrijdend is. Daarbij hebben de houding-beweeg-ademtechnieken een grotere geneeskracht op meerdere gebieden tegelijk dan je überhaupt kunt bedenken. Samen met goede voeding, rustig bewegen en eventuele ondersteuning van je fysiotherapeut kan Ademhalingstherapie heel veel klachten doen verminderen of zelfs genezen.

Plan hieronder op eenvoudige wijze een therapie bij Fysiotherapie On The Move in Enschede.
ademhalingstherapie enschede


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. Klik simpelweg op de knop die voor u van toepassing is om een afspraak te maken. Nadat u de stappen heeft doorlopen ontvangt u van ons een bevesteging per e-mail.

Klik hieronder op de knop die voor u van toepassing is om een afspraak in te plannen

Komt u voor de eerste keer bij ons in de praktijk? Kies dan voor ‘Eerste afspraak inplannen’. Bent u eerder bij ons onder behandeling geweest, maar bent u langer dan 3 maanden niet geweest of komt u met een nieuwe klacht? Kies dan ook voor ‘Eerste afspraak inplannen’. Bent u reeds bij ons onder behandeling en wilt u een vervolgafspraak inplannen? Kies dan voor ‘Een vervolgafspraak inplannen’ en log in met uw MijnZorgtoegang account.

Eerste afspraak inplannen Een vervolgafspraak inplannen

Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053-2340007, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Oldenzaalsestraat 123
7514DP Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden