Dry Needling bij bekkenbodemklachten | Bekkenfysiotherapie | Fysiotherapie On The Move | Fysio Enschede

Bekkenfysiotherapie in Enschede

Ben je zwanger, pas bevallen of heb je nog steeds klachten vanaf zwangerschap, bevalling of kraamtijd? Én heb je pijn in rug, bekken, rond het schaambot, de SI-gewrichten, het heiligbeen, de stuit, de bil of uitstralend in het bovenbeen? Dan is Dry Needling voor bekkenbodemklachten mogelijk een oplossing voor u.

In elke fase van de zwangerschap kan de zwangere vrouw pijn ervaren in en rond het bekken. In een zwangerschap maakt het lichaam hormonen aan die de banden van de gewrichten wat soepeler maken. De banden zijn normaal heel stevig. Ze houden de botten goed bij elkaar in een gewricht. Om de bevalling makkelijker te laten verlopen wordt een zwangere vrouw losser in haar gewrichten zodat het bekken beter de baby kan laten passeren.

Bekkenpijn kan optreden in de zwangerschap, tijdens de bevalling ontstaan en/of voortduren in de periode na de bevalling. De intensiteit en de plaats van de pijn kan variëren tijdens de zwangerschap en kan verschillen van pijn in eerdere zwangerschappen. Hoewel de pijn vaak na de bevalling snel afneemt en de meeste vrouwen weer goed herstellen, houden sommige vrouwen langdurig problemen waardoor ze minder belastbaar zijn. Goede therapie en steun van je omgeving is dan erg belangrijk.

revalidatie Enschede


Let op: pijn wordt vaak pas ervaren na enige tijd zoals nà 10 minuten staan, 20 minuten zitten of 60 minuten liggen. Wanneer is het nodig om therapeutische hulp in te schakelen? Zodra je het gevoel hebt geen controle meer te hebben over je lichaam, of de pijn belemmert je in de dagelijkse activiteiten, is het raadzaam de hulp in te schakelen van een gespecialiseerde therapeut die je helpt de controle over het bekken te hervinden.

De Cursus Dry Needling bekkenpijn rond de zwangerschap heb ik afgerond in September 2018.

Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. Klik simpelweg op de knop die voor u van toepassing is om een afspraak te maken. Nadat u de stappen heeft doorlopen ontvangt u van ons een bevesteging per e-mail.

Klik hieronder op de knop die voor u van toepassing is om een afspraak in te plannen

Komt u voor de eerste keer bij ons in de praktijk? Kies dan voor ‘Eerste afspraak inplannen’. Bent u eerder bij ons onder behandeling geweest, maar bent u langer dan 3 maanden niet geweest of komt u met een nieuwe klacht? Kies dan ook voor ‘Eerste afspraak inplannen’. Bent u reeds bij ons onder behandeling en wilt u een vervolgafspraak inplannen? Kies dan voor ‘Een vervolgafspraak inplannen’ en log in met uw MijnZorgtoegang account.

Eerste afspraak inplannen Een vervolgafspraak inplannen

Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053-2340007, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Oldenzaalsestraat 123
7514DP Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden