Fysiotherapie Enschede Roombeek

Om een bezoek aan een fysiotherapeut in Enschede zo makkelijk mogelijk voor u te maken zijn we op meerdere locaties in de stad gevestigd. Zo hebben we naast onze praktijk in het centrum, een praktijk op het Roombeek. Aan de Voortsweg is de praktijk gevestigd in het Centrum Alternatieve Geneeskunde. In dit centrum heerst een rustige en ontspannen sfeer.

Met twee vestigingen in Enschede zijn we altijd makkelijk bereikbaar voor u. Op onze locatie in het Roombeek is er meer dan voldoende ruimte om te parkeren en zijn er samenwerkingen met onder andere een Osteopaat, Acupuncturist, Myofasiale therapie en meer.

Wanneer komt u langs bij Fysiotherapie On The Move?

Als je (niet meer) goed kunt bewegen, als je meer moet bewegen of als je moeite hebt met bewegen, wij zijn er voor iedereen. Met onze kennis en kunde helpen wij u bij het voorkomen, verhelpen en verminderen van uw lichamelijke klachten. Hierbij vinden wij het belangrijk om altijd zorg op maat te kunnen bieden. Dus zorg dat past bij uw persoonlijke situatie en gericht is op het doel dat u wil bereiken. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig als u bij ons langs wil komen. Wij zijn direct toegankelijk en we helpen u graag verder.

De Behandeling

De fysiotherapie behandeling begint altijd met een gesprek waarin de klachten of ongemakken besproken worden. Vervolgens gaan we samen met u een onderzoek starten om de klachten te achterhalen en om te kijken naar de behandelmethode. U kunt bij ons terecht met vrijwel iedere klacht die u heeft tijdens het bewegen. Dit kunnen acute blessures zijn, maar ook klachten aan bijvoorbeeld uw schouder, rug nek, enkel of elleboog.

Wilt u meer informatie over één van de twee praktijken of de behandelingen, kijk dan eens rond op onze website. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd contacteren, stuur ons simpelweg een Whatsapp, mail of plan hieronder eenvoudig uw afspraak in.

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende behandelingen:


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 888 2633, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden