Fysiotherapie Enschede Centrum

Fysiotherapie On The move heeft een tweetal vestigingen waarvan één in het centrum van Enschede. Aan de volksparksingel 16 zijn we gevestigd in het gebouw van Voeljefit.nu ter hoogte van de stoplichten bij de Pathmoshal.

Op deze vestiging hebben wij o.a. een oefenzaal met hierin apparatuur voor zowel binnen als buiten. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de voorzieningen in het volkspark om de behandelingen uitdagend te kunnen maken. U heeft bij ons geen verwijzing van de huisarts nodig, wij zijn namelijk direct toegankelijk.

U kunt bij ons terecht met vrijwel iedere klacht die u heeft tijdens het bewegen. Dit kunnen blessures zijn maar ook klachten aan bijvoorbeeld uw enkel, schouder, rug, nek of elleboog.

Wilt u meer informatie over onze praktijk en de behandelingen, kijk dan eens rond op onze website. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd contacteren, stuur ons simpelweg een Whatsapp, mail of plan hieronder eenvoudig uw afspraak in.

Parkeren bij Fysiotherapie On The Move


U kunt ons vinden aan de Voksparksingel 16. Desondanks dat rondom het centrum is, is er meer dan voldoende plaats om gratis en beveiligd te kunnen parkeren. U tikt volksparksingel 16 in uw navigatie in en wanneer u er bijna bent ziet u onze banner. Rij hier het terrein op en u vindt ons aan de rechterkant.

U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende behandelingen:


Afspraak plannen Enschede

Een afspraak plannen bij Fysiotherapie On The Move in Enschede is zeer eenvoudig. U ziet een overzicht met alle beschikbare tijden voor het maken van een afspraak. Groen betekent dat er een tijd beschikbaar is.

› Stap 1
Selecteer eerst een locatie

› Stap 2
Selecteer een medewerker, kies een beschikbare tijd, vul uw gegevens in en druk op 'verstuur'

✓ Klaar!
Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ontvangt u hier een e-mail over.

Alleen na het ontvangen van de bevestigings e-mail is de afspraak definitief. Geen bevestigings e-mail ontvangen? Bel met 053 888 2633, mail naar info@fysiotherapieonthemove.nl, of neem contact op via WhatsApp

Mocht u uw geschikte tijd niet vinden of wenst u een afspraak in de avonduren? Neem gerust contact met ons op. Er wordt altijd gestreefd naar een passende afspraak.

Contact

Telefoon, E-mail of WhatsApp

Voortsweg 204
7523CK Enschede


053 234 0007

info@fysiotherapieonthemove.nl

Stuur een Appje

Blijf op de hoogte

Ik ben te vinden op de volgende kanalen

Afspraak plannen

Bekijk alle beschikbare tijden

© Copyright 2020 Fysiotherapie On The Move

Privacy Statement - Algemene voorwaarden